Imodzsen - Az Imodzsen név jelentése, Imodzsen névnapjai, Imodzsen név becézése és más érdekességek:

● Az Imodzsen név eredete: angol - kelta

● Az Imodzsen név jelentése:

lány, leány ( Az Imogén névből )

● Az Imodzsen név becézése / Imodzsen becenevei:

Imo, Imóka, Dzsen, Dzseni, Dzsenike,

● Imodzsen névnapja:

február 1.június 19.szeptember 16.
● Az Imodzsen név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Imodzsen név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Imodzsen névről? Görgess lejjebb!
Az Imodzsen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Imodzsen névről

● Az Imodzsen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Imodzsen név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 42 ( 4 + 2 )
Az Imodzsen névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Imodzsen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Imodzsen név ? Jó helyen jársz!
Az Imodzsen: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Imodzsen név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Imodzsen név magánhangzói: E, I, O,
Az Imodzsen név mássalhangzói: DZS, M, N,
Az Imodzsen név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Imodzsen névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Imodzsen névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Imodzsen névvel kapcsolatban. az Imodzsen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Imodzsen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Imodzsen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Imodzsen névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Imodzsen név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Imodzsen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Imodzsen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!