Mábel - A Mábel név jelentése, Mábel névnapjai, Mábel név becézése és más érdekességek:

● A Mábel név eredete: latin - angol

● A Mábel név jelentése:

szeretetreméltó ( Az Amábel angolból átvett rövidülése )

● A Mábel név becézése / Mábel becenevei:

Mábelka, Mabi, Mabel, Mábi, Mábuci, Mábika, Ábel, Ábi

● Mábel névnapja:

június 11.szeptember 7.
● A Mábel név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mábel név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mábel névről? Görgess lejjebb!
A Mábel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mábel névről

● A Mábel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mábel név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + Á ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 15 ( 1 + 5 )
A Mábel névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Mábel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mábel név ? Jó helyen jársz!
A Mábel: 5 betűből álló női név / lánynév
A Mábel név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mábel név magánhangzói: Á, E,
A Mábel név mássalhangzói: B, L, M,
A Mábel név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Mábel névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mábel névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mábel névvel kapcsolatban. a Mábel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mábel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mábel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mábel névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mábel név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mábel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mábel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!