Oszama - Az Oszama név jelentése, Oszama névnapjai, Oszama név becézése és más érdekességek:

● Az Oszama név eredete: arab

● Az Oszama név jelentése:

oroszlán

● Az Oszama név becézése / Oszama becenevei:

Oszi, Oszka, Oszus, Osz, Szami, Szamkó, Szamcsi, Ama

● Oszama névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Oszama név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Oszama név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Oszama névről? Görgess lejjebb!
Az Oszama az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Oszama névről

● Az Oszama név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Oszama név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Oszama névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Oszama név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Oszama név ? Jó helyen jársz!
Az Oszama: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Oszama név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Oszama név magánhangzói: A, O,
Az Oszama név mássalhangzói: SZ, M,
Az Oszama név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Oszama névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Oszama névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db O betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 32 női név / lány név és 46 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Oszama névvel kapcsolatban. az Oszama név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Oszama név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Oszama név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Oszama névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Oszama név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Oszama nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Oszama névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!