Vitány - A Vitány név jelentése, Vitány névnapjai, Vitány név becézése és más érdekességek:

● A Vitány név eredete: A Vitány név eredetéről nincsenek adataink

● A Vitány név jelentése:

A Vitány név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Vitány név becézése / Vitány becenevei:

Viti, Vitus, Vituka, Vituci, Vitó, Tányi, Tányos

● Vitány névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Vitány név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vitány név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vitány névről? Görgess lejjebb!
A Vitány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vitány névről

● A Vitány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vitány név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Vitány névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Vitány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vitány név ? Jó helyen jársz!
A Vitány: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vitány név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vitány név magánhangzói: Á, I,
A Vitány név mássalhangzói: NY, T, V,
A Vitány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vitány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vitány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vitány névvel kapcsolatban. a Vitány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vitány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vitány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vitány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vitány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vitány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vitány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!