Líviusz - A Líviusz név jelentése, Líviusz névnapjai, Líviusz név becézése és más érdekességek:

● A Líviusz név eredete: latin

● A Líviusz név jelentése:

ólomszürke, kékes

● A Líviusz név becézése / Líviusz becenevei:

Viusz, Viu, Livus, Livi, Viu, Ivi

● Líviusz névnapja:

szeptember 23.november 12.
● A Líviusz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Líviusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Líviusz névről? Görgess lejjebb!
A Líviusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Líviusz névről

● A Líviusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Líviusz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Í ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Líviusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Líviusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Líviusz név ? Jó helyen jársz!
A Líviusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Líviusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Líviusz név magánhangzói: I, Í, U,
A Líviusz név mássalhangzói: SZ, L, V,
A Líviusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Líviusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Líviusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Líviusz névvel kapcsolatban. a Líviusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Líviusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Líviusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Líviusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Líviusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Líviusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Líviusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!