Linasz - A Linasz név jelentése, Linasz névnapjai, Linasz név becézése és más érdekességek:

● A Linasz név eredete: görög

● A Linasz név jelentése:

szőke, lenszőke

● A Linasz név becézése / Linasz becenevei:

Linaszka, Naszi, Naszus, Naszu, Naszika, Linu, Linó, Lin

● Linasz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Linasz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Linasz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Linasz névről? Görgess lejjebb!
A Linasz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Linasz névről

● A Linasz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Linasz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Linasz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Linasz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Linasz név ? Jó helyen jársz!
A Linasz: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Linasz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Linasz név magánhangzói: A, I,
A Linasz név mássalhangzói: SZ, L, N,
A Linasz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Linasz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Linasz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Linasz névvel kapcsolatban. a Linasz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Linasz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Linasz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Linasz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Linasz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Linasz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Linasz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!