Dzseferzon - A Dzseferzon név jelentése, Dzseferzon névnapjai, Dzseferzon név becézése és más érdekességek:

● A Dzseferzon név eredete: angol

● A Dzseferzon név jelentése:

Jeffrey fia (Jeffrey's son), békés táj

● A Dzseferzon név becézése / Dzseferzon becenevei:

Dzseff, Dzseffkó, Dzseffu, Ferzi, Ferzu, Ferzó

● Dzseferzon névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dzseferzon név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dzseferzon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzseferzon névről? Görgess lejjebb!
A Dzseferzon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzseferzon névről

● A Dzseferzon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzseferzon név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 57 ( 5 + 7 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Dzseferzon névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Dzseferzon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzseferzon név ? Jó helyen jársz!
A Dzseferzon: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dzseferzon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Dzseferzon név magánhangzói: E, O,
A Dzseferzon név mássalhangzói: DZS, F, N, R, Z,
A Dzseferzon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Dzseferzon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dzseferzon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzseferzon névvel kapcsolatban. a Dzseferzon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzseferzon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzseferzon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzseferzon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzseferzon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzseferzon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzseferzon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!