Liviusz - A Liviusz név jelentése, Liviusz névnapjai, Liviusz név becézése és más érdekességek:

● A Liviusz név eredete: latin

● A Liviusz név jelentése:

ólomszürke, kékes, irigy, rosszakaratú ( A Líviusz alakváltozata )

● A Liviusz név becézése / Liviusz becenevei:

Viusz, Viu, Livus, Livi, Viu, Ivi

● Liviusz névnapja:

szeptember 23.november 12.
● A Liviusz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Liviusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Liviusz névről? Görgess lejjebb!
A Liviusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Liviusz névről

● A Liviusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Liviusz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Liviusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Liviusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Liviusz név ? Jó helyen jársz!
A Liviusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Liviusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Liviusz név magánhangzói: I, U,
A Liviusz név mássalhangzói: SZ, L, V,
A Liviusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Liviusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Liviusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Liviusz névvel kapcsolatban. a Liviusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Liviusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Liviusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Liviusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Liviusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Liviusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Liviusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!