Lívió - A Lívió név jelentése, Lívió névnapjai, Lívió név becézése és más érdekességek:

● A Lívió név eredete: latin - olasz

● A Lívió név jelentése:

ólomszürke, kékes ( Liviusz olasz alakváltozata )

● A Lívió név becézése / Lívió becenevei:

Vió, Vius, Viu, Livus, Livi, Ivi

● Lívió névnapja:

szeptember 23.november 12.
● A Lívió név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lívió név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lívió névről? Görgess lejjebb!
A Lívió az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lívió névről

● A Lívió név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lívió név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Í ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Lívió névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Lívió név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lívió név ? Jó helyen jársz!
A Lívió: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lívió név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Lívió név magánhangzói: I, Í, Ó,
A Lívió név mássalhangzói: L, V,
A Lívió név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Lívió névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lívió névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lívió névvel kapcsolatban. a Lívió név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lívió név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lívió név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lívió névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lívió név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lívió nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lívió névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!