Evetke - Az Evetke név jelentése, Evetke névnapjai, Evetke név becézése és más érdekességek:

● Az Evetke név eredete: székely - magyar

● Az Evetke név jelentése:

mókus

● Az Evetke név becézése / Evetke becenevei:

Evi, Vetke, Vetci, Etke, Evus

● Evetke névnapja:

május 6.
● Az Evetke név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Evetke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Evetke névről? Görgess lejjebb!
Az Evetke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Evetke névről

● Az Evetke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Evetke név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Evetke névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Evetke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Evetke név ? Jó helyen jársz!
Az Evetke: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Evetke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Evetke név magánhangzói: E,
Az Evetke név mássalhangzói: K, T, V,
Az Evetke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Evetke névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Evetke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Evetke névvel kapcsolatban. az Evetke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Evetke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Evetke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Evetke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Evetke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Evetke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Evetke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!