Domicián - A Domicián név jelentése, Domicián névnapjai, Domicián név becézése és más érdekességek:

● A Domicián név eredete: latin

● A Domicián név jelentése:

legyőző, meghódító, a Domitius nemzetséghez tartozó

● A Domicián név becézése / Domicián becenevei:

Domi, Domika, Domus, Cián

● Domicián névnapja:

május 7.
● A Domicián név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Domicián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Domicián névről? Görgess lejjebb!
A Domicián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Domicián névről

● A Domicián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Domicián név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Domicián névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Domicián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Domicián név ? Jó helyen jársz!
A Domicián: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Domicián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Domicián név magánhangzói: Á, I, O,
A Domicián név mássalhangzói: C, D, M, N,
A Domicián név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Domicián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Domicián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Domicián névvel kapcsolatban. a Domicián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Domicián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Domicián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Domicián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Domicián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Domicián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Domicián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!