Dimitri - A Dimitri név jelentése, Dimitri névnapjai, Dimitri név becézése és más érdekességek:

● A Dimitri név eredete: szláv - görög

● A Dimitri név jelentése:

Dimitra fia

● A Dimitri név becézése / Dimitri becenevei:

Dimi, Dimus, Dimkó, Mitri, Mitrike, Mitrus

● Dimitri névnapja:

október 26.
● A Dimitri név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dimitri név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dimitri névről? Görgess lejjebb!
A Dimitri az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dimitri névről

● A Dimitri név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dimitri név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Dimitri névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Dimitri név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dimitri név ? Jó helyen jársz!
A Dimitri: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dimitri név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dimitri név magánhangzói: I,
A Dimitri név mássalhangzói: D, M, R, T,
A Dimitri név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Dimitri névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dimitri névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 121 női név / lány név és 99 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dimitri névvel kapcsolatban. a Dimitri név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dimitri név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dimitri név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dimitri névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dimitri név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dimitri nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dimitri névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!