Izor - Az Izor név jelentése, Izor névnapjai, Izor név becézése és más érdekességek:

● Az Izor név eredete: görög - magyar

● Az Izor név jelentése:

Ízisz ( egyiptomi istennő ) ajándéka. ( Az Izidor magyar nyelvújítási alakváltozata. )

● Az Izor név becézése / Izor becenevei:

Izó, Izóka, Izu, Zorka, Zorkó, Zora

● Izor névnapja:

január 16.március 30.április 4.május 11.május 15.december 21.
● Az Izor név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Izor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izor névről? Görgess lejjebb!
Az Izor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izor névről

● Az Izor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izor név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Izor névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Izor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izor név ? Jó helyen jársz!
Az Izor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Izor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Izor név magánhangzói: I, O,
Az Izor név mássalhangzói: R, Z,
Az Izor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Izor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Izor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izor névvel kapcsolatban. az Izor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!