Ivor - Az Ivor név jelentése, Ivor névnapjai, Ivor név becézése és más érdekességek:

● Az Ivor név eredete: skót - walesi

● Az Ivor név jelentése:

tiszafa

● Az Ivor név becézése / Ivor becenevei:

Ivó, Ivorka, Ivus, Vorka, Vorci,

● Ivor névnapja:

szeptember 7.
● Az Ivor név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ivor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ivor névről? Görgess lejjebb!
Az Ivor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ivor névről

● Az Ivor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ivor név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + V ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ivor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ivor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ivor név ? Jó helyen jársz!
Az Ivor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ivor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ivor név magánhangzói: I, O,
Az Ivor név mássalhangzói: R, V,
Az Ivor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ivor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ivor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ivor névvel kapcsolatban. az Ivor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ivor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ivor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ivor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ivor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ivor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ivor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!