Kesző - A Kesző név jelentése, Kesző névnapjai, Kesző név becézése és más érdekességek:

● A Kesző név eredete: magyar

● A Kesző név jelentése:

rész, darab, töredék ( A Keszi név származéka )

● A Kesző név becézése / Kesző becenevei:

Keszike, Keszu, Keszus, Keszke, Keszó

● Kesző névnapja:

január 12.június 29.
● A Kesző név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kesző név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kesző névről? Görgess lejjebb!
A Kesző az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kesző névről

● A Kesző név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kesző név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Ő ( 8 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Kesző névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kesző név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kesző név ? Jó helyen jársz!
A Kesző: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kesző név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kesző név magánhangzói: E, Ő,
A Kesző név mássalhangzói: SZ, K,
A Kesző név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kesző névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kesző névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kesző névvel kapcsolatban. a Kesző név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kesző név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kesző név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kesző névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kesző név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kesző nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kesző névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!