Ozirisz - Az Ozirisz név jelentése, Ozirisz névnapjai, Ozirisz név becézése és más érdekességek:

● Az Ozirisz név eredete: görög

● Az Ozirisz név jelentése:

a túlvilág és a halottak egyiptomi istenének nevéből

● Az Ozirisz név becézése / Ozirisz becenevei:

Ozi, Ozika, Ziri, Zirisz, Riszke

● Ozirisz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ozirisz név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ozirisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ozirisz névről? Görgess lejjebb!
Az Ozirisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ozirisz névről

● Az Ozirisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ozirisz név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 50 ( 5 + 0 )
Az Ozirisz névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ozirisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ozirisz név ? Jó helyen jársz!
Az Ozirisz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ozirisz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ozirisz név magánhangzói: I, O,
Az Ozirisz név mássalhangzói: SZ, R, Z,
Az Ozirisz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ozirisz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ozirisz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ozirisz névvel kapcsolatban. az Ozirisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ozirisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ozirisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ozirisz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ozirisz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ozirisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ozirisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!