Dömötör - A Dömötör név jelentése, Dömötör névnapjai, Dömötör név becézése és más érdekességek:

● A Dömötör név eredete: görög

● A Dömötör név jelentése:

Démétérnek ajánlott

● A Dömötör név becézése / Dömötör becenevei:

Döme, Dömi, Dömcsi, Dömke, Dömös, Dönci

● Dömötör névnapja:

április 9.október 8.október 26.
● A Dömötör név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dömötör név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dömötör névről? Görgess lejjebb!
A Dömötör az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dömötör névről

● A Dömötör név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dömötör név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Ö ( 4 ) + M ( 4 ) + Ö ( 4 ) + T ( 2 ) + Ö ( 2 ) + R ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Dömötör névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Dömötör név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dömötör név ? Jó helyen jársz!
A Dömötör: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dömötör név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dömötör név magánhangzói: Ö,
A Dömötör név mássalhangzói: D, M, R, T,
A Dömötör név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Dömötör névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dömötör névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 121 női név / lány név és 99 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dömötör névvel kapcsolatban. a Dömötör név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dömötör név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dömötör név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dömötör névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dömötör név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dömötör nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dömötör névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!