Ivett - Az Ivett név jelentése, Ivett névnapjai, Ivett név becézése és más érdekességek:

● Az Ivett név eredete: germán - francia

● Az Ivett név jelentése:

tiszafa ( az Ivó férfinév francia női párja )

● Az Ivett név becézése / Ivett becenevei:

Ivi, Ivettke, Ivus, Ivci, Vetti, Vetta, Vettus

● Ivett névnapja:

január 13.május 6.
● Az Ivett név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ivett név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ivett névről? Görgess lejjebb!
Az Ivett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ivett névről

● Az Ivett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ivett név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Ivett névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Ivett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ivett név ? Jó helyen jársz!
Az Ivett: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ivett név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Ivett név magánhangzói: E, I,
Az Ivett név mássalhangzói: T, V,
Az Ivett név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ivett névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ivett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ivett névvel kapcsolatban. az Ivett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ivett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ivett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ivett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ivett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ivett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ivett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!