Atakám - Az Atakám név jelentése, Atakám névnapjai, Atakám név becézése és más érdekességek:

● Az Atakám név eredete: török - magyar

● Az Atakám név jelentése:

sámán apa

● Az Atakám név becézése / Atakám becenevei:

Atus, Atika, Ati, Taka, Taki

● Atakám névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Atakám név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Atakám név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Atakám névről? Görgess lejjebb!
Az Atakám az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Atakám névről

● Az Atakám név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Atakám név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) + M ( 4 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Atakám névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Atakám név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Atakám név ? Jó helyen jársz!
Az Atakám: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Atakám név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Atakám név magánhangzói: A, Á,
Az Atakám név mássalhangzói: K, M, T,
Az Atakám név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Atakám névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Atakám névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Atakám névvel kapcsolatban. az Atakám név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Atakám név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Atakám név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Atakám névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Atakám név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Atakám nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Atakám névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!