Erhard - Az Erhard név jelentése, Erhard névnapjai, Erhard név becézése és más érdekességek:

● Az Erhard név eredete: germán

● Az Erhard név jelentése:

becsületes, erős, merész

● Az Erhard név becézése / Erhard becenevei:

Eri, Erus, Hardi, Hardus, Hardka

● Erhard névnapja:

január 8.április 9.
● Az Erhard név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Erhard név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Erhard névről? Görgess lejjebb!
Az Erhard az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Erhard névről

● Az Erhard név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Erhard név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + H ( 8 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Erhard névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Erhard név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Erhard név ? Jó helyen jársz!
Az Erhard: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Erhard név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Erhard név magánhangzói: A, E,
Az Erhard név mássalhangzói: D, H, R,
Az Erhard név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Erhard névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Erhard névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Erhard névvel kapcsolatban. az Erhard név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Erhard név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Erhard név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Erhard névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Erhard név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Erhard nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Erhard névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!