Erzsi - Az Erzsi név jelentése, Erzsi névnapjai, Erzsi név becézése és más érdekességek:

● Az Erzsi név eredete: héber ( bibliai )

● Az Erzsi név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesküdött, Isten a teljesség, a tökéletesség ( Az Erzsébet önállósult becézője )

● Az Erzsi név becézése / Erzsi becenevei:

Erzsi, Erzsike, Erzsó, Bözsi, Bözske, Pötyi, Örzsi, Böbike, Csöre

● Erzsi névnapja:

november 9.
● Az Erzsi név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Erzsi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Erzsi névről? Görgess lejjebb!
Az Erzsi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Erzsi névről

● Az Erzsi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Erzsi név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Erzsi névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Erzsi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Erzsi név ? Jó helyen jársz!
Az Erzsi: 5 betűből álló női név / lány név
Az Erzsi név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
Az Erzsi név magánhangzói: E, I,
Az Erzsi név mássalhangzói: ZS, R,
Az Erzsi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

Az Erzsi névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Erzsi névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Erzsi névvel kapcsolatban. az Erzsi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Erzsi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Erzsi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Erzsi névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Erzsi név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Erzsi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Erzsi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!