Jáfet - A Jáfet név jelentése, Jáfet névnapjai, Jáfet név becézése és más érdekességek:

● A Jáfet név eredete: héber ( bibliai )

● A Jáfet név jelentése:

Isten megnagyobbít, szép, világos

● A Jáfet név becézése / Jáfet becenevei:

Jáfi, Jáfus, Jáfka, Feti, Fetu, Fetuka

● Jáfet névnapja:

február 5.
● A Jáfet név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jáfet név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jáfet névről? Görgess lejjebb!
A Jáfet az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jáfet névről

● A Jáfet név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jáfet név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + Á ( 1 ) + F ( 6 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) = 15 ( 1 + 5 )
A Jáfet névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Jáfet név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jáfet név ? Jó helyen jársz!
A Jáfet: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jáfet név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Jáfet név magánhangzói: Á, E,
A Jáfet név mássalhangzói: F, J, T,
A Jáfet név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jáfet névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jáfet névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jáfet névvel kapcsolatban. a Jáfet név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jáfet név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jáfet név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jáfet névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jáfet név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jáfet nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jáfet névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!