Diegó - A Diegó név jelentése, Diegó névnapjai, Diegó név becézése és más érdekességek:

● A Diegó név eredete: spanyol

● A Diegó név jelentése:

csaló ( A Diego névből, a Jakab név spanyol megfelelője)

● A Diegó név becézése / Diegó becenevei:

Di, Egó, Die, Egos

● Diegó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Diegó név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Diegó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Diegó névről? Görgess lejjebb!
A Diegó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Diegó névről

● A Diegó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Diegó név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ó ( 6 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Diegó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Diegó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Diegó név ? Jó helyen jársz!
A Diegó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Diegó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Diegó név magánhangzói: E, I, Ó,
A Diegó név mássalhangzói: D, G,
A Diegó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Diegó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Diegó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Diegó névvel kapcsolatban. a Diegó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Diegó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Diegó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Diegó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Diegó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Diegó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Diegó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!