Dzsínó - A Dzsínó név jelentése, Dzsínó névnapjai, Dzsínó név becézése és más érdekességek:

● A Dzsínó név eredete: olasz

● A Dzsínó név jelentése:

nemes, jól született ( Az Eugen alakváltozata )

● A Dzsínó név becézése / Dzsínó becenevei:

Dzsin, Dzsinke, Zsinó, Zsinka

● Dzsínó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dzsínó név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dzsínó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsínó névről? Görgess lejjebb!
A Dzsínó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsínó névről

● A Dzsínó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsínó név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Dzsínó névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Dzsínó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsínó név ? Jó helyen jársz!
A Dzsínó: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dzsínó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Dzsínó név magánhangzói: Í, Ó,
A Dzsínó név mássalhangzói: DZS, N,
A Dzsínó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dzsínó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dzsínó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 216 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 119 női név / lány név és 97 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsínó névvel kapcsolatban. a Dzsínó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsínó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsínó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsínó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsínó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsínó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsínó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!